Szösszenetek

Szösszenetek

Mire vágyik a férfi

2019. július 09. - wsx

Amit most írok, az leginkább a 40 feletti nőkre jellemző, mert  fiatalok még máshogyan állank ezzel a témával. 

Lehet, hogy most sok nő kiakad, de a férfi egyszerű: Szex. És ezt még csak nem is én mondtam, hanem Mark Gungor. Szerintem érdemes lenne mindenkinek megnéznie az előadását (https://www.youtube.com/watch?v=8GVzwrxvV5w), amiben a férfi és női agy különbségéről beszél. Azt is tény, hogy egy egészséges férfinek , legalább 3 naponta, van szüksége szexre. A nők többsége, pontosan az agiy különbségek miatt, sokszor, minden mással el van foglalva, és nem is érdekli ez a tény. Pedig ha azt az általában 10-15 percet odaadnák a férfinak, akkor sokkal kevesebb lenne a megcsalás, válás, és a férfiak is teljesen mások lennének, mert meggyőződésem, hogy sok frusztrált férfi azért van, mert otthon nem kapja meg, amit szeretne. 

Szabó Péter mesélt egy történetet, ahol odament hozzá egy feleség, és mondta, hogy nem tud a férjével szeretkezni, mert olyan iszonyatos szájszaga van. Kérdezte Péter, hogy miért nem mondja meg neki? Azt válaszolta, hogy: Mert félek, hogy elhagy? Péter kérdezi, hogy: Miért, gondolja, hogy 7 év nem szeretkezés miatt nem fogja elhagyni?

Annak, hogy ilyen esetben a férfi nem hagyja el a nőt, számos oka lehet. Lehet valami függés, vagy egyszerűen csak annyira szereti. Csak idő kérdése, hogy talál valakit, aki megadja neki, amit nem kap meg otthon, és kezdődnek a bajok. A nő nem érti, hogy miért csalták meg. Persze minden nő fáradt, gyereket nevel, dolgozik, főz, mos, vasal, ameddig a férfi, szerinte semmit sem csinál. Nos. Ha ez így van, akkor váltai kell a nőnek, nem panaszkodni, és találni egy olyan társat, akivel együtt viszik a házimunkát, és a közös feladatokban is ugyan úgy kiveszi a részét, mint a nő. 

He pedig fent áll a fenti eset, akkor lehet mondani a férfinak, hogy: Mossál fogat drágám. Vagy megkérdezni, hogy : Mostál fogat? Aztán jöhet, aminek jönnie kell. 

Nem csak addig kell elcsábítani, odaadónak lenni, kedves hölgyeim, ameddig meg nincs az biztonság, amire vágytok, és utána már fáj a fej, mert ez hosszútávon nem lesz kifizetődő. Vagy nem kell csodálkozni, hogy ha félrelép a férfi. 

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatokmaskepp.blog.hu/api/trackback/id/tr914932856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása